ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

Ολοκληρωμένες παροχές φύλαξης & διαχείρισης εμπορευμάτων & αγαθών.

Η εταιρεία ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες αποθήκευσης και διαχείρισης εμπορευμάτων, για ιδιώτες και επιχειρήσεις στη Ρόδο.

Οι Εγκαταστάσεις Αποθήκευσης

Συγκεκριμένα, διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις-αποθήκες, ειδικά διαμορφωμένες για αποθήκευση εμπορευμάτων, οικοσκευών, επίπλων και αποσκευών.

 

Ο χώρος είναι οργανωμένος με συστήματα και μηχανισμούς, ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή φύλαξη και ταξινόμηση των αντικειμένων, για τη γρήγορη και εύκολη αναζήτησή τους.

 

Διαθέτουμε, παράλληλα, υπερσύγχρονους ενοικιαζόμενους αποθηκευτικούς χώρους με containers και μεγάλο parking τόσο για τη δική σας διευκόλυνση όσο και για τους μεταφορείς.

Η Διαδικασία Φύλαξης & Διαχείρισης

Η διαδικασία γίνεται με πλήρη παρακολούθηση (CCTV, προσωπικό ασφαλείας κ.λπ.), ώστε να σας παρέχουμε υψηλά επίπεδα ασφάλειας για τα αποθηκευμένα αγαθά – εμπορεύματα.

 

Οι φορτοεκφορτώσεις πραγματοποιούνται σε ισόγειο εσωτερικό χώρο της εταιρείας (όχι στο δρόμο), με το όχημα μεταφοράς ακριβώς έξω από την κεντρική είσοδο των αποθηκών.

Προστατεύστε τα πολύτιμα αντικείμενά σας, τα έπιπλα του σπιτιού ή το εμπόρευμά σας!

Εξυπηρετούμε σε πάσης φύσεως περιπτώσεις, όπως π.χ. μεταθέσεις και αποσπάσεις στρατιωτικών, καλοκαιρινές διακοπές φοιτητών και μετακόμιση στο εξωτερικό, επαγγελματικά φορτία κ.ά., είτε για προσωρινή αποθήκευση είτε για μακροπρόθεσμη φύλαξη.

ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κόστη αποθήκευσης, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ